Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Milletvekili Aydınlıoğlu'dan Manyas ziyareti

Milletvekili Aydınlıoğlu

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, ziyaret ettiği Manyas'ta partisinin teşkilat mensupları ile bir araya geldi.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, ziyaret ettiği Manyas’ta partisinin teşkilat mensupları ile bir araya geldi.
AK Parti Manyas İlçe Başkanı Hasan Kahraman, ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları başkanı ile birlikte AK Parti İlçe Başkanlığında bir araya gelen Milletvekili Aydınlıoğlu, ilçenin ihtiyaçları hakkında Başkan Kahraman’dan bilgi aldı.
Manyas Merkeze Ortaokul yapımının acil yapılması yönünde kendisine talep gelen Milletvekili Aydınlıoğlu, Milli Eğitim Bakanlığı ve Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne, bu okulun yapılması için 2015 programına dahil edilmesi için görüşme yaptı.
Manyas Barajının eksik kalan kısımları için de DSİ Genel Müdürü ile telefonda görüşerek toplulaştırma ve sulama ihalesinin bir arada yapılarak hızlandırılmasını isteyen Aydınlıoğlu, Darıca Göleti içinde çalışmaların bitirilmesini istedi.
AK Parti Manyas İlçe Teşkilatının ardından, Manyas Devlet Hastanesini ziyaret eden Aydınlıoğlu, Hastane Başhekimi ile birlikte hastaları ziyaret etti.
Özellikle Dahiliye, Çocuk ve Kadın doğum uzman doktorunun uzun süreli görevlendirilmesi için kamu hastaneleri genel sekreteri ile görüşen Aydınlıoğlu, sorunun hızla çözülmesi görüşünü paylaştı.
Aydınlıoğlu’nun Manyas ziyareti ilçe esnafını ziyaretle son bulup, gecenin ilerleyen saatlerinde ilçeden ayrıldı.



  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 17.1 ° / 6.5 ° Güneşli